Wienin ja Singaporen pörssit omistavat Bitcoinin ja Ethereumin

Wienin pörssi ja Singaporen pörssi ovat lämpenemässä kryptovaluutaksi.

Wienin pörssistä tai Wiener Börsestä on tullut vain kolmas “virallinen säännelty markkina” maailmanlaajuisesti listalla Bitcoin Code tuote.

Pörssi listasi 21 osaketta AG: n Bitcoinin ja Ethereumin ( ETH ) pörssissä vaihdetuista tuotteista, “ ABTC “ ja “ AETH “ 1. syyskuuta

Thomas Rainer, Wiener Börsen kehitysjohtaja, korosti, että listaus antaa „kokeneille, paikallisille sijoittajille“ pääsyn etuihin, joita osakemarkkinat voivat tarjota salakirjoittajille, mukaan lukien „valvottu, säännelty ja avoin kaupankäynti reaaliaikaisella tiedolla ja suojatulla tavalla. selvitys säännöllisten välittäjiensä kautta. “

21Sharesin toimitusjohtaja Hany Rashwan korosti, että Wiener Börsen listaukset tarkoittavat, että Bitcoin ETP: t ovat nyt kaikkien kolmen DACH-maan – Saksan, Itävallan ja Sveitsin – käytettävissä.

„Olemme iloisia voidessamme kertoa, että Bitcoin on nyt saatavilla kaikkialla sekä yksityisasiakkaille että institutionaalisille sijoittajille koko DACH-alueella.“
Hän lisäsi: „DACH-alueen ulkopuolella mikään muu lainkäyttöalue ei globaalisti tarjoa niin kattavaa ja kattavaa pääsyä Bitcoiniin“

Heinäkuussa 21Sharesin Ethereum ja Bitcoin ETP hyväksyttiin myös listalle Deutsche Boersen XETRA-viitemarkkinoilla, joilla on yli 90% Saksan osakekaupoista ja noin 30% eurooppalaisesta ETF-kaupasta.

Alle kahden toimintavuoden aikana 21Shares on houkutellut yli 100 miljoonan dollarin arvosta hallinnoitavia varoja

Toisessa sysäyksessä kryptovaluutan institutionaaliseen käyttöönottoon Singapore Exchange (SGX) ilmoitti listanneensa Bitcoinin ja Ethereumin hintaindeksit yhteistyössä Isossa-Britanniassa sijaitsevan kryptotietoyrityksen CryptoCompare kanssa.

Vaikka indeksit eivät salli SGX-käyttäjien käydä kauppaa kryptovaluutoilla, muut Singaporen yritykset, jotka haluavat käynnistää BTC- tai ETH-tuotteita, voivat käyttää hintasyötteitä tapaan seurata salausvarojen hintavaihteluja reaaliajassa luotettavasta lähteestä.

„Kun maailma etenee nopeasti kohti digitalisaatiota varallisuuden luomisessa ja kertymisessä, sijoittajat omaksuvat yhä enemmän digitaalisia resursseja“, sanoi Simon Karaban, SGX: n indeksipalvelujen päällikkö.