BITCOIN’S PÅGÅENDE OPPSTØRING KAN FÅ DAMP SOM KORT ER UNDERVANN

  • Bitcoin har sett enorm volatilitet de siste dagene.
  • Mynten handles for øyeblikket for $ 13 800, over $ 13 200 lav på mandag, men under de daglige høydepunktene på $ 14 100, og helgens høyder på samme nivå.
  • Bitcoin har for tiden økt rundt 1,5% det siste døgnet.
  • Noen analytikere mener at mynten er grunnlagt til å bevege seg høyere på grunn av futuresmarkedet.
  • En analytiker delte data som viste at kryptovalutas futuresmarkeder er tydelig baisse for øyeblikket.
  • Problemet er, ifølge analytikeren, at mange av disse shortsene er bearish mens finansieringsgraden også er negativ.
  • Dette kan resultere i en kort klemme som skyver Bitcoin høyere.

BITCOIN KUNNE BEVEGE SELV HØYERE, FREMTIDIGE DATA VISER

Bitcoin har sett enorm volatilitet de siste dagene før og under presidentvalget i USA. Den ledende kryptovalutaen handler for øyeblikket for $ 13 800, over $ 13 200 lav på mandag, men under de daglige høydepunktene på $ 14 100 og helgens høyder på samme nivå.

Bitcoin har for øyeblikket økt litt det siste døgnet da volatilitet svinger kryptovalutaen mellom $ 13.000 og $ 14.000.

Analytikere sier at mynten sannsynligvis vil presse høyere i timene og dagene fremover. En kryptoaktivanalytiker delte diagrammet nedenfor tidlig, og viste at kryptovalutas futuresmarkeder er tydelig baisse for øyeblikket. Problemet er, ifølge analytikeren, at mange av disse shortsene er bearish mens finansieringsgraden også er negativ. Dette øker sjansene for at Bitcoin vil gjennomgå en kort klemme, og fører prisene raskt opp.

I mellomtiden har finansieringen vært jevnlig negativ de siste par dagene på Binance, og L / S-forholdet har også gått ned (flere shorts). Dette ser for meg ut som en haug med over-leveraged shorts er under vann. ”

Finansieringsgraden er gebyret for at lange posisjoner betaler korte posisjoner på gjentakende basis for å holde fremtidens pris til spotmarkedets pris. Negative finansieringssatser kombinert med økende priser øker sjansen for at en kort klemming finner sted.

VALGUSIKKERHET KAN KJØRE RETTING

Valgsikkerhet kan føre til at dette scenariet ikke spiller ut.

Flere analytikere har lagt merke til hvordan usikkerhet rundt dette valget kan føre til bevegelser i markeder som dollar og Bitcoin på grunn av ulik økonomisk / finanspolitikk.

For det første har BTC allerede spratt $ 400 og krasjet $ 300 på grunn av valget.